Usmernik – Elektronik invent nudi različne vrste za različno uporabo


V našem podjetju Elektronik Invent se ukvarjamo z razvojem in proizvodnjo usmernikov ter ostalih elektronskih naprav. Imamo več kot 30-letno tradicijo pri razvoju elektronskih naprav, nudimo inovativne, nepokvarljive izdelke in kakršnokoli pomoč pri vseh vrstah elektronike od industrijske do profesionalne. V naši spletni ponudbi najdete tako nastavljive usmernike, kot tudi laboratorijske usmernike, za ceno nas kontaktirajte. Ker se zavedamo, da gre za zelo specifično znanje, vam bomo nudili vso potrebno svetovanje in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja. Naše odlike so profesionalni razvoj, kvaliteta in spoštovanje dogovorov.


Usmerniki – izmenična napetost se bo spremenila v enosmerno


Verjetno vas veliko izmed vas sploh ne ve, kaj je to usmernik? Gre za elektronsko napravo, ki omogoča, da se izmenični električni tok pretvori v enosmernega. Enosmerni tok je energija, ki poteka od pozitivnega pola do negativnega pola. Elektroni se v atomu ločijo in nastane elektrina, ločeni elektroni pa se želijo združiti po najlažji mogoči poti. Enosmerni tok po navadi najdemo v vezjih s kondenzatorji, upori, tranzistorji in drugimi. Kje se torej uporabljajo usmerniki v praksi? Uporabljajo se v vseh elektronskih napravah, ki za delovanje nujno potrebujejo enosmerni tok: komponente v računalniku, naprave za polnjenje baterij, v avtomobilskem alternatorju in drugih. Cena je odvisna od tega ali gre za laboratorijski usmernik ali kakšen drugi.

laboratorijski usmernikistabilizarni laboratorijski usmernik8i

Laboratorijski usmerniki in drugi – cena odvisna od vaših želja


Sedaj, ko vemo, kaj je to usmernik, se moramo odločiti, katere potrebujemo. Poznamo več vrst, večina sodobnih nima gibajočega dela: nastavljiv usmernik, visokonapetostni usmernik, laboratorijski usmernik – cena varira od cenovno ugodnih za vsak žep, do par deset tisoč evrov, odvisno od tega, kakšnega in za kakšno uporabo ga želite, profesionalni so seveda najdražji. Poleg usmernikov smo v našem podjetju znani po pretvornikih za fluorescenčno razsvetljavo vagonov in avtobusov, stikalni napajalniki, filtri, polnilci akumulatorskih baterij, rekupetarji in ostala elektronika.


V našem podjetju se obenem zavedamo, da so stranke najpomembnejše, zato v lastnem razvoju razvijamo hardware, torej vse materialne dele, upoštevamo vaše želje in na podlagi tega izdelujemo prototipe usmernikov. V kolikor imate kakšno vprašanje nanj z veseljem odgovorimo, obenem pa vam naši strokovnjaki svetujejo, kaj je za vas najbolj primerno. V kolikor potrebujete usmernik, pa ne veste ali bi imeli laboratorijski usmernik, visokonapetostni usmernik ali kakšen drug in vas zanima cena, nas obiščite na Kotnikovi ulici 5 v Ljubljani, ali pa nas pokličite po telefonu. Prepričani smo da bomo našli ustreznega tudi za vas.