Stabilizirani usmernik – kakovosten izdelek za užitek pri


V podjetju Elektronik Invent ponujamo stabilizirana usmernika LPS 40-10 in 12V ter ostale usmernike po ugodnih cenah. Z razvojem in proizvodnjo elektronskih naprav imamo več kot 30-letno tradicijo, v tem času pa smo dosegli, da se naši izdelki ne kvarijo. Profesionalni razvoj, kvaliteta in spoštovanje strank so naši ključni dejavniki, poleg tega pa smo fleksibilni in vključeni v razvojne procese gospodarstva. Na trgu elektronskih naprav smo znani po  pretvornikih za fluorescenčno razsvetljavo vagonov in avtobusov, stikalnih napajalnikih, filitrih, polnilcih akumulatorskih baterij in rekuperatorjih. Vseskozi se izpopolnjujemo in rešujemo tehnične probleme, pri tem pa upoštevamo želje strank.


Stabilizirani usmernik – univerzalni napajalni vir za užitek pri delu


Na naši spletni strani lahko med različnimi elektronskimi napravami najdete tudi dva stabilizirana usmernika. Prvi je LPS 40-10, univerzalni in impulzivni napajalnik, ki ga lahko uporabljate za trajno napajanje, eksperimentiranje, polnjenje akumulatorjev in v elektrokemiji. Primeren je za profesionalno rabo v laboratoriju, ali pa za delo v šolah in obratih, saj je skladen z varnostnim standardom in ga tako lahko uporabljate tudi pri pouku. Odlikujejo ga moč, kvaliteta in prihranek denarja. Drugi usmernik v naši ponudbi je stabilizirani usmernik 12V, primeren za vsakdanjo uporabo. Tak stabilizirani usmernik 12V je lahko namenjen za daljinsko napajanje antenskih ojačevalnikov po koaksialnem kablu. Ne glede na to, kateri stabilizirani usmernik potrebujete, vam pri Elektronik Inventu lahko pomagamo.

stabilizirani usmernikiusmernik


Različne vrste usmernikov v napravah z enosmernim tokom


Poleg stabiliziranih usmernikov vam v našem podjetju nudimo tudi druge vrste kot so: univerzalni usmernik, trifazni polnovalni usmernik, polvalni ali nastavljivi  Skupno vsem usmernikom je, da pretvarjajo izmenični električni tok v enosmernega in jih lahko najdemo v vseh napravah, ki za delovanje potrebujejo enosmerni tok, kar pomeni, da potrebujejo energijo, ki poteka od pozitivnega pola do negativnega. Uporabljamo jih v avtomobilskih alternatorjih, v varilnih aparatih, pri polnjenju baterij in pa v komponentah za računalnik. Najbolj pogosto so uporabljeni univerzalni usmerniki, ki nudijo stalno napetost in zamenljive vtiče (npr. adapter za potovanja), medtem ko se kakšni uporabljajo manj, kot je npr trifazni polnovalni usmernik. Ne glede na to, kaj želite, vam lahko pomagamo.


V kolikor bi namesto stabiliziranega usmernika radi kupili kakšnega drugega, pa ne veste katerega, obiščite spletno stran ali pa pridite na Kotnikovo ulico 5 in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali. Povedali nam boste, kakšen usmernik želite, mi pa vam ga bomo izdelali posebej za vas oz. vašo aplikacijo. Elektronik Invent ve kako.