Laboratorijski usmernik omogoča dobro stabilizacijo napetosti


Pri podjetju Elektronik Invent se že več kot trideset let ukvarjamo z razvojem in proizvodnjo elektronskih naprav, med katerimi prednjačijo laboratorijski usmerniki. Nudimo inovativne izdelke know-how, v katerih se zrcalijo naša tradicija in pridobljene izkušnje pri usmernikih vseh vrst, obenem pa smo znani tudi po pretvornikih za fluorescenčno razsvetljavo vagonov in avtobusov, filtrih, polnilcih akumulatorskih baterij in rekuperatorjih. Smo fleksibilni in vključeni v razvojne procese gospodarstva, stranke pa poudarjajo, da se naši laboratorijski usmerniki in ostale naprave ne kvarijo.


Usmerniki – pretvarjanje izmeničnega električnega toka v enosmernega


Usmernik je elektronska naprava, ki pretvori izmenični električni tok v enosmernega, kar pomeni, da ga potrebujemo pri vseh napravah, ki za svoje delovanje potrebujejo enosmerni tok. Enosmerni tok poteka od pozitivnega do negativnega pola, v atomu se elektroni ločijo in nastane elektrina, ločeni elektroni pa se združijo po najlažji poti. Usmernike najdemo v varilnih aparatih za pretvarjanje izmeničnega toka iz omrežja v enosmerni tok, v komponentah v računalniku, napravah za polnjenje baterij in v avtomobilskem alternatorju. Poznamo več različnih vrst usmernikov: laboratorijski, polvalni in polnovalni usmernik, nastavljivi, usmernik s tiristorjem in drugi. V našem podjetju vam strokovnjaki pomagajo odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vam svetujejo katera elektronska naprava je primerna za vas. Naše odlike so profesionalni razvoj, kvaliteta in spoštovanje dogovorov.

laboratorijski usmernikiusmernik


Laboratorijski usmernik LPS 40-10 – univerzalen in impulzivni napajalni vir


Elektronik invent ima v ponudbi stabiliziran laboratorijski usmernik LPS 40-10, ki je primeren za laboratorije ali pa za domačo rabo (šole, delavnice). Je impulzivni in univerzalni napajalni vir, ki se uporablja za napajanje, razvoj, lahko tudi eksperimentiranja, testiranja in elektrokemijo. Cena laboratorijskega usmernika je različna in odvisna od tega, za kaj ga želite uporabljati in kako je sestavljen. Pri laboratorijskem usmerniku je napetost med 0 in 40 V, obenem pa je popolnoma stabilna, ne glede na sunkovita vklaplanja. Naš stabiliziran usmernik je profesionalne kvalitete, v masivnem kovinskem ohišju in ima dolgo življenjsko dobo ter je skladen z varnostnimi standardi.
V kolikor ne veste kateri usmernik bi kupili, laboratorijski, polnovalni usmernik ali kakšen drugi vam bomo z veseljem pomagali. Po vaši želji vam lahko celo izdelamo prototype, saj v lastnem razvoju razvijamo hardware, kar pomeni, da lahko izdelamo usmernikov pisan povsem na vašo kožo. V kolikor ste prepričani, da potrebujete laboratorijski usmernik, vam priporočamo laboratorijski usmernik LPS 40-10, za ceno nas kontaktirajte ali obiščite na Kotnikovi ulici 5 v Ljubljani. Pri Elektronik Inventu imamo rešitve za vsak problem.